Over mij en contact

Mijn stijl is uniek en ik haal inspiratie uit de schoonheid van de natuur, de menselijke emoties, maatschappij, muziek en de diversiteit van culturen over de hele wereld. Ik vind het belangrijk om open te staan voor alle vormen van inspiratie en deze om te zetten in kunstwerken die een emotie oproepen bij de kijker.

Dit zet ik om in expressieve schilderijen door te experimenteren met verschillende kleuren, texturen en technieken. Hierbij geef ik mijzelf de vrijheid om te spelen en te experimenteren, zodat er ruimte ontstaat voor spontaniteit en verrassingen in het creatieve proces. Vrijheid is sowieso ook een thema wat regelmatig terug komt in mijn werken.

Ik werk voornamelijk met acrylverf op canvas en gebruik verschillende technieken om diepte en textuur in mijn schilderijen te creëren. De werken zijn gevuld met kleur en emotie en ademen een positieve energie uit. De band met de natuur komt vaak terug in de vorm van bloemen. Door mijn kunst te delen, hoop ik anderen te inspireren en te laten genieten van de schoonheid van het leven.

.

Vrije Academie Amsterdam – Portret tekenen en schilderen
Kunstacademie Haarlem – Weekend Academy
Hart Haarlem – Tekenen en Schilderen
Marieke Kamperman Academy – Spelen met Portretten
Yvon van Bergen – Intuïtief Schilderen
Artemis Amsterdam – Oriëntatie Styling
Ichthus Hogeschool Den Haag – Culturele Maatschappelijke Vorming

Sunday market – Kunstmarkt Schalkwijk – Expositie Aquaradius – Expositie Transdev – Expositie Kunstschatten Schalkwijk

CONTACT

Naam: Nina Bredemeijer
Tel: +31-6 50908089
Plaats: Haarlem
E-mail: ninamarliesartwork@gmail.com
Instagram: @ninamarliesartwork